Over Rianne

The Fit Explorer staat voor het ontdekken van de wereld, het ontdekken van de wereld op een fitte manier en het ontdekken van waar de beste balans voor jou ligt hiertussen. Op die ontdekkingstocht neem ik, Rianne, jou mee.

Ik ben een storyteller. Verhalen delen, ervaringen op papier zetten en mensen inspireren is waar ik heen wil. Niet alleen via tekst – ook via fotografie en video. Dat gevoel wanneer je uit een vliegtuig stapt in een wereld waarvan je niet weet wat je te wachten staat, die lieve lokale mensen en even een uitweg van de dagelijkse sleur. Dat is iets waar misschien niet iedereen zich iets bij voor kan stellen, maar het maakt mij bizar gelukkig. Een beetje als vlindertjes in mijn buik.

Momenteel ben ik een afgestudeerde toerisme studente, cursist aan de School voor Reisjournalistiek, travelblogger bij We Are Travellers en freelance tekstschrijver. Een hele mond vol, niet? Ik kan niet stil zitten. Verre van. Een workaholic? Misschien een beetje. Ben ik niet aan het werk dan sta ik wel in de sportschool. Maar ik houd van wat ik doe en daar gaat het om.

Ik hoop dat jij daar net zo van geniet als ik.

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn LinkedIn: www.linkedin.com/in/riannevanbaarsen

The Fit Explorer

Wie is Rianne?

 • 21-jarige afgestudeerde toerisme studente uit Heemskerk
 • Cursist aan de School voor Reisjournalistiek
 • Freelance tekstschrijver & content creator
 • Afgestudeerd in videocontent & online community’s bij videoproductiehuis Justcurious
 • Schrijft stukjes voor We Are Travellers
 • Woont aan de kust en zal dit altijd blijven doen, ongeacht het land
 • Obsessief in taal en grammatica (al zul je op thefitexplorer.com ook spelfouten tegenkomen; sorry..)
 • Liefhebber van krachttraining en gewichtheffen
 • #Foodie en #fitgirl
 • Drinkt teveel koffie en lust geen pindakaas
 • Woont aan zee en zal nooit ver hier vandaan zijn
 • Liefde voor weggaan en reizen, maar ook liefde voor weer thuiskomen na een lange reis
 • Is heel slecht in plannen
 • Benieuwd naar mijn¬†journey to fit?¬†Check die hier.