gezonde ontbijtshake
Food Ontbijt

Beat the morning: lactosevrije, eiwitrijke ontbijtshake

Ik noem het dan wel ontbijtshake, maar natuurlijk kun je dit ook gebruiken als lunch, tussendoortje, avondeten.. Be my guest. Ik wil vooral zeggen dat deze shake snel te maken is, dus ook als je je verslapen hebt. Oh, en het is niet zo’n shake van de Kruidvat die je helpt af te vallen. Mijn versie bevat geen onnodige suikers, bevat alle macronutriënten die je nodig hebt en geeft je een boost om lekker mee wakker te worden. Helemaal met een kop koffie ernaast :-).

Dit heb je nodig

  • 200 ml havermelk ongezoet
  • 100 ml water (of eventueel 300 ml havermelk)
  • 1 scoop Orangefit aardbei
  • 20 gram havermout
  • Theelepel gebroken lijnzaad
  • Handje blauwe bessen
  • Halve banaan

Dit moet je doen

Heel simpel: gooi alles bij elkaar in de mixer en je kunt gaan! Nope, er is geen magic trick. Beat the morning!

Post a Comment