make up eraser
Reisgadgets

Dé travelhack voor je toilettas + KORTINGSCODE!

Zit je dan weer te klungelen met je handbagage. Kleine potjes vloeistof, van alles een beetje, allemaal in zo’n vervelend  klein plastic zakje. We zijn altijd op zoek naar manieren om dat net even makkelijker te maken. Om ervoor te zorgen dat we een flesje minder mee hoeven. Vaak leidt dat tot een paar dagen geen dagcrème smeren of dan maar geen crèmespoeling mee, maar je hoeft niet per sé iets voor op te geven. Nee, ik ben niet ineens spontaan een beautyblogger gevonden. Ik vond wél een superhandige travelhack voor je toilettas om minder vloeistoffen mee te hoeven!

Zeg maar doei tegen je make-up remover

De make-up remover en tonic kun je voortaan in je tas laten, want met deze make-up eraser heb je die niet meer nodig. De make-up eraser is een pluche doekje die je alleen maar nat hoeft te maken om vervolgens je hele gezicht, inclusief make-up, mee schoon te maken.

En ja, ook ik was eerst sceptisch. Een waterproof mascara alléén met een nat doekje verwijderen? Right. Maar goed, je mag nooit conclusies trekken zonder dat je het hebt getest. En ik verloor. De eraser won.

Het doekje is dus van pluche gemaakt. Ik heb een heel gevoelige huid die snel beschadigd, dus dat was onwijs fijn. Ik kreeg er helemaal geen last van en hij is écht zijdezacht. Nadat je hem een aantal keren hebt gebruikt moet je hem even in de wasmachine gooien of met de hand wassen en hij is weer gloednieuw en klaar voor gebruik. Bij de roze of flamingo variant zie je goed wanneer hij aan een wasbeurt toe is, bij de zwarte is dat wel wat lastiger. Je ‘voelt’ het wel: plekken die vaker gebruikt zijn worden een beetje stug. Hij is zeker goed voor zo’n 1000 wasbeurten, dus ook nog heel duurzaam. Veel beter dan al die losse watjes!

Praktische informatie

De Make-Up Eraser koop je voor €19,95 bij Apotheek&Huid. Met de code FitExplorer krijg je t/m 18 november 10% korting! Hij is verkrijgbaar in het roze, zwart, tropical en flamingo.

Post a Comment