hotspot lissabon
Europa Reistips

Healthy hotspot in Lissabon: Green Coffee

De leukste plekjes vind je vaak door rond te struinen. Van die verstopte tentjes waar je lekker knus zit. Love it! In Lissabon was dat voor onze ‘wensen’ alleen wel ietsje lastiger. Portugezen (en blijkbaar ook veel andere toeristen) zijn namelijk gewend om een megamaaltijd naar binnen te werken met lunch. Hele visgerechten, vlees, hamburgers met patat, stoofpotjes: noem het maar op. Maar wij zijn echte Nederlanders en wilden gewoon even een lekker broodje. Probeer dat maar eens te vinden op het moment dat je ├ęcht trek begint te krijgen…

We gingen wat straatjes in en vonden Green Coffee. Een website of uberhaupt een Facebookpagina heb ik nog niet kunnen vinden, maar dit is echt zo’n leuk plekje! Vegan friendly, en je kunt er de lekkerste en gezondste lunches bestellen die je wil. Ze hebben heerlijke bowls, salades, verse sapjes en broodjes. Oh, en het allerbelangrijkste: healthy pizza’s van Madpizza uit de steenoven!

En dan ziet het er trouwens ook nog ongelooflijk leuk uit. Echt een plekje waar je wel even kunt blijven hangen, of je nou binnen of buiten zit. Ik moest van de ober zelfs even naar de wc om een foto te maken and I was impressed.

Je vindt Green Coffee op Rua de Santa Justa, 14, een zijstraat van de hoofdwinkelstraat. Het menu kun je wel hier bekijken.

Ik kwam er overigens pas wat later achter hoe leuk dit plekje is, dus excuzi voor de slechte #foodphoto.

    1 Comment

Post a Comment