Reisgadgets Reistips

Dé webshop voor wanderers!

Net op het moment dat ik de meeste reis-webshops wel denk te kennen, komt er weer een nieuwe opduiken op Instagram: Wander Garden. Ik struin even wat rond en baal eigenlijk meteen dat ik deze niet eerder kende – wat een gave accessoires! Natuurlijk net als de feestdagen voorbij zijn en m’n portemonnee zo goed als leeg is… Maar goed, dit pareltje zal ik jullie niet onthouden. Dit zijn namelijk echt van die hebbedingetjes wil je gewoon wil.

Van kettinkjes tot aan comfy sweaters

Bij Wander Garden kun je vooral terecht voor hele gave reissieraden. Nee, niet een ketting om je bidon onderweg aan te hangen, maar gewoon écht leuke sieraden met een bedeltje die iets te maken heeft met reizen. En nee, ook geen standaard vliegtuigje, maar juist gave fonts en mooie prints. Uitgesneden bergen, golven of een skyline; je komt het tegen. En gaaf dat ik deze vind! Ik ben niet zo’n sieradenliefhebber, maar voor deze maak ik toch wel een uitzondering ;-).

Te gave kleding en accessoires!

Omdat ik dus niet zo’n heel groot sieradendrager ben, heb ik mezelf ook een trui aangesmeerd. Je kan nooit genoeg truien hebben toch? Ik vond deze vooral heel toch vanwege de navy kleur en het icoon op de borst. Dan is het tenminste niet zo’n opvallende trui, daar houd ik wel van. Je kunt ze natuurlijk ook krijgen met een grotere print, als shirt of in een andere kleur. Voor iedere wanderer het juiste.

Oh, en ze zitten echt heel comfy en zijn mooi gevormd! Je loopt bij deze truien niet in een tent, maar een getailleerde trui die toch gewoon lekker zit. Geen Primarktruien meer die na twee keer wassen meer een crop top zijn. Ik bestelde een M en die zat gewoon perfect, ook al ben ik wat langer dan gemiddeld (team 1.80 #laatjehoren). Ook lijk ik er niet direct megabreed in en is de hals mooi gelijnd.

En dan nog de rest

Maar zoals iedere webshop: er is altijd meer. Een notitieboekje, reisplanner, paspoorthoesje: Wander Garden got your back. Ook deze komen uiteraard met gave prints, die echt bij hun naam passen. Benieuwd? Check hier hun site! Een ketting scoor je al voor €9,99 en die comfy sweaters kosten je maar €39,99. En dan heb je ook wat.

Post a Comment