Reisgadgets Reistips

Hier scoor je online de leukste reiscadeaus!

De feestdagen zijn altijd een moment dat ik de hort op moet voor cadeaus. Én het is de periode dat ik dagelijks de vraag ‘RIANNE WAT MOET IK KOPEN VOOR <naam>’. Want cadeaus kopen voor anderen is nogal een dingetje en blijkbaar ben ik een alwetend brein die weet waar je de tofste gadgets kan shoppen ;-).  Enfin, voor reisliefhebbers misschien wel! Ik vind het heerlijk om rond te struinen op zoek naar tools om m’n reizen makkelijker en leuker te maken. Dus hierbij: mijn shopwalhalla’s voor backpackers en reizigers!

1. Backpackkit

De Backpackkit kreeg ik eerder dit jaar van mijn scriptiebedrijf als bedankje. Ik kende het niet, maar wát een tof cadeau! Het basispakket van Backpackkit bestaat uit een doos vól reisgadgets. Denk aan reishanddoekjes, een slaapset, bidon en een EHBO-kit. 21 stuks, om precies te zijn, en dat kost je €95,-. Is dat toch een tikkeltje te duur? Dan kun je al deze reisgadgets ook gewoon los bestellen.

2. Reisartikelen.nl

Bij Reisartikelen.nl scoor je, net als bij Backpackkit, handige reistools. Het grote verschil hier zit vooral dat je ook koffers, tassen, reisgidsen en kleding kunt shoppen. En om nou naakt rond te lopen.. ;-). Een uitgebreide site met praktische en kwalitatieve spullen! Simple as that.

3. Decathlon

Cadeaus scoren voor een budget? Niet altijd even makkelijk. Iets goedkoops betekent vaak ook slechter van kwaliteit. Bij Decathlon gelukkig niet! Ik schreef laatst al een blog over m’n favoriete reisgadgets van deze shop. Ik ben simpelweg gewoon fan: de artikelen zijn van hoge kwaliteit, maar wél betaalbaar doordat zij direct van fabriek naar de winkel gaan. Er is geen tussenpersoon of een verkoper waardoor er marges op de prijs komen. Superchill dus! Bij Decathlon kun je terecht voor sport- en reiskleding en handige gadgets voor onderweg.

4. Ik Wil Meer Reizen

Misschien ken je ze wel van hun gave blogs, mooie reisfoto’s en immense Instagramaccount: Ik Wil Meer Reizen. Ontstaan als een platform voor reisverhalen, maar uitgebreid met toffe reisgadgets! Allemaal artikelen die zij handig vinden en die voor hen een must zijn onderweg. Tips vanuit ervarenen dus! Je kunt ze dus ook gewoon mailen voor tips.

5. Bol.com

Tja, het is misschien een erg logische, maar bij Bol.com hebben ze oprecht handige reisartikelen! Powerbanks, outdoorkleding, tassen, koffers: ze hebben alles. Het voordeel daarbij van Bol.com is dat ze ook héél veel andere spullen hebben; je kunt hier gewoon voor de hele fam je cadeautjes bestellen. Heb je alles meteen in huis én gratis verzending ;-).

Post a Comment