Decathlon reisartikelen
Reisgadgets Reistips

Mijn 4 favoriete reisgadgets van Decathlon

Decathlon is een van mijn favoriete winkels als het aankomt op reisgadgets. Ze hebben werkelijkwaar álles en dat voor een hele fair prijs. Je betaalt in ieder geval geen honderden euro’s voor een nieuwe jas of een backpack. En als reiziger is dat wel fijn, want dan houd je wat centjes in je portemonnee voor je reis :-). Omdat ik er zó fan van ben, deel ik graag mijn vier onmisbare reisartikelen van Decathlon!

Door die lage prijs zet je wellicht vraagtekens bij de kwaliteit, maar dat is nergens voor nodig. De reden hiervoor is dat zij zelf al hun producten produceren. Er zijn dus geen tussenstops in de productie waardoor er marges op de prijs komen – het komt gewoon van de fabriek in de winkel. Easy as that! Hierbij mijn vijf favoriete reisartikelen en ik als een echte must ervaar. Decathlon heeft voor iedere sport een eigen huismerk en voor ‘travel’ en ‘outdoor’ is dat Quechua. 

1. Quechua backpack

Love this one! Ik heb twee backpacks in de kast staan, één van Lowe Alpine en één van Quechua. De backpack van Lowe Alpine is groter en ruimer, maar de Escape backpack van Quechua is speciaal ontworpen voor de wat langere mensen – ik dus. Hierdoor heeft hij net een wat betere aansluiting op mijn lichaam. Alles is goed verstelbaar en comfy.

De backpack heeft een front loader, want voor mij echt een eis is bij het kiezen van een backpack. Dan kun je namelijk veel makkelijker je spullen in- en uitpakken zonder dat alles er steeds uit hoeft. Daarnaast vind ik hem ook gewoon tof in kleur en handig in gebruik, dus happy kiddo met deze!

https://www.instagram.com/p/BTWlvRYFvsr/?hl=nl&taken-by=decathlonnederland

2. Quechua minirugtas

Voor maar €2,99 koop je een ideale mini daypack: de Arpenaz 10L. Ik vind hem heerlijk voor een wandeldag, want hij is precies groot genoeg voor alles wat je erin wil hebben: je portemonnee, camera, zonnebril en een flesje water aan de zijkant. Vooral in warme landen is deze ideaal, want dan hoef je niet met zo’n hutkoffer op je rug te sjouwen voor maar een aantal dingetjes. En ik heb het even getest: mijn spiegelreflexcamera past erin. Ka-ching!

https://www.instagram.com/p/BNKQwDpFLrA/?taken-by=quechua

3. Waterdichte jas

Het vervelendste dat je kan overkomen op reis, is je laten natregenen. De hele dag ben je dan koud, rillerig en niks is meer leuk. Ik heb daarom deze waterdichte wandeljas van Quechua gekocht en ik ben er echt superhappy mee! De stof van de jas stoot het water echt af en het blijft er als het ware op liggen. Daarnaast heeft deze jas ook veel zakken, een hele fijne hoge kraag én een ruimte capuchon, dus dit is zeker een aanrader! Hij is ook fijn tegen de wind overigens.

https://www.instagram.com/p/BZaSCucBoTe/?taken-by=riannevanbaarsen

4. Thermokleding

Vooral toen ik in Lapland was, was thermokleding voor mij een onmisbaar iets. Ik had niet zonder willen zitten. Soms kun je namelijk nog zoveel laagjes dragen, maar als de eerste laag uit katoen bestaat, ben je eigenlijk al de lul. First lesson: nooit katoen dragen om je warm te houden, ook niet als het om sokken gaat! Decathlon heeft daarbij ook een hele brede keuze aan thermokleding, speciaal voor wat je gaat doen. Lange mouwen, korte bouwen, een ondershirt en leggings: they’ve got your back. En again: het is gemaakt voor ons Nederlanders, waardoor het gewoon goed zit.

Wat vind jij nog meer onmisbare gadgets van Decathlon voor op reis? Let me know!

    1 Comment

  1. Pingback: Hier scoor je online de leukste reiscadeaus! | The Fit Explorer

Post a Comment