Blogs Life

What I’m up to – #3

Jongens, jongens, jongens. Of tegenwoordig: genderneutraal, genderneutraal, genderneutraal.. Ik vond het écht weer tijd voor een update-blogje want er is zoveel gaande! De afgelopen maanden ben ik veel van huis geweest, heb ik mijn hbo-opleiding afgerond en.. zoveel leuke dingen! Waaa! Oké. Let’s go.

1. Mijn eigen onderneming! (oja, en geslaagd)

Ik heb het gewoon gedaan! In juni studeerde ik af aan HTRO en diezelfde maand liep ik de Kamer van Koophandel in om mijn eigen onderneming RIANNE. in te schrijven. Ik roep al jaren wat ik wil: werkend de wereld over. En dat doel heb ik alleen maar meer vastgegrepen. Natuurlijk word ik niet direct ingehuurd voor National Geographic of Columbus, maar je moet ergens beginnen ;-). Ik heb me ingeschreven als freelance content creator, wat betekent dat ik vooral veel teksten schrijf en mooie content ga maken voor alles en iedereen. Ik had nooit verwacht dat het balletje zo snel zou gaan rollen en dat ik zo vol met opdrachten zou komen, maar wauw, wat ben ik blij! Nu dat balletje ook nog rollende houden :-). Neem vooral even een kijkje op m’n website en spread the word! Ik wil nog meer mooier dingen maken!

2. Persreizen

Dat werkend de wereld over lukt al aardig, vooral door een aantal toffe persreizen de komende maanden. Na Moliets ga ik voor We Are Travellers deze maand naar Lochness en Inverness (Schotland) en in november stap ik in het vliegtuig richting Philadelphia. Say what?! Die laatste wordt een mega jetlagfestijn, but it’s all worth it. Het zijn groepspersreizen, wat betekent dat ik dus met een aantal andere bloggers en journalisten de bestemmingen ga bekijken. Houd dus vooral m’n Instagram, blog en We Are Travellers in de gaten voor updates. Ohja, en in oktober ga ik nog naar Leuven en naar Israël.

3. Israël?!

Nog zoiets gaafs. Via een collega/vriendin/opdrachtgever ben ik bij een toffe touroperator uitgekomen waarvoor ik content ga verzorgen. En deze keer niet alleen in tekst, ook in video! Samen met Rainier kom ik half oktober aan in Tel Aviv en gaan we de allermooiste bestemmingsviddy’s maken van het land. Twee aapies in een vreemd land, dat wordt nog wat. Tips zijn overigens nog welkom!

4. En je sportschema dan?

Tja, m’n trouwe sportschema is een béétje op de tweede plaats komen te staan de laatste weken. Ik bracht veel tijd door op strand en had het vooral megadruk met m’n bedrijfje. Wat dus alleen maar goed is! Van vier keer in de week sporten komt het niet meer, maar ik heb daar ook gewoon vrede mee. Sinds deze week geef ik ook personal training, dus dan kom ik goed aan m’n beweging toe. Die booty building en #fitgirl spam gaat gewoon door!

Zo, even in a nutshell wat er allemaal gaande is momenteel. Ik heb zelf het gevoel dat ik in een achtbaan ben gestapt. Normaal vind ik achtbanen maar niks, maar deze bevalt. Ik vind het heerlijk om zelf m’n tijd in te kunnen delen en aan verschillende projecten te werken voor verschillende bedrijven. Dat houdt me gemotiveerd! Soms mis ik een sparringspartner, maar gelukkig zit ik iedere donderdag bij Isropa en zie ik een aantal opdrachtgevers regelmatig. De komende maanden zit ik in ieder geval goed. En met Kerst blijf ik dit jaar maar eens thuis..

Post a Comment