Reisgadgets Reistips

Alles wat je nodig hebt: de Backpackkit!

Ik had er nog nooit van gehoord, totdat ik ‘m ineens cadeau kreeg. De Backpackkit. Alles wat je nodig hebt voor je volgende reis en je reizen die daarop volgen, samen in één pakket. Het is dus niet meer nodig om de reisgadgets van Xenos last-minute door te struinen!

Backpackkit is een bedrijf dat in principe allerlei losse reisartikelen verkoopt in hun webshop. Daarnaast hebben ze het ‘basispakket’, deze dus. Hierin vind je eigenlijk alle essentials die je echt nodig hebt! 21 stuks maar liefst. Het pakket is samengesteld door Jan & Anne, een stel met een hart voor reizen. Echte experts dus die weten wat jij nodig hebt. Want wie denkt er nou continu aan bestek en een touwtje?

Mijn faves!

Aangezien er zoveel in de kit zit, haal ik even mijn top 3 eruit die ik sowieso ga gebruiken.

Deze daypack vind ik echt ideaal omdat je hem zo klein kunt opvouwen. Perfect en het weegt niks. Je kunt er makkelijk je spulletjes voor de dag in kwijt, inclusief je flesje water. Waterdicht zal hij niet zijn en voor lange wandeltochten wil je waarschijnlijk iets comfortabelers en stevigers, maar voor een dagje in de stad is hij ideaal.

Ik zweer bij reishanddoeken. Ze zijn klein, nemen weinig plek in beslag en drogen snel. Do I need to say more? Oja: in dit pakket krijg je er twee.

Deze toilettas kun je ophangen en dat is precies wat ik er zo ideaal aan vind. Vaak kun je niet al je spulletjes kwijt op een wasbak; dan is deze ideaal. Aan een kast, een deur, een douchehokje. Whatever you want. Handig dus!

Maar dan zitten er natuurlijk nog 18 andere gadgets in deze doos..

Ieder product heeft een kaartje eraan met wat het is en er zit een foldertje bij, dus je komt er helemaal uit wat wat is. Deze essentials vind je in het basispakket voor €95,-. Koop je onderstaande artikelen allemaal apart, dan betaal je maar liefst €140,75. Budgetalert!

 • Bestekset
 • Carabiner
 • Daypack
 • EHBO kit (ja, met inhoud)
 • Moneybelt
 • Paspoorthoes
 • Poncho
 • Grote reishanddoek
 • Kleine reishanddoek
 • Reisslot
 • Slaapset (kussen, oordopjes en oogmasker)
 • Waterdichte telefoonhoes
 • Toilettas
 • Touwtje
 • Waszak
 • Waterfles
 • Waterzak
 • Wereldstekker
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Zeep

Ben jij ook toe aan nieuwe must haves voor je reis, maar heb je niet dit allemaal nodig? Dan kun je dus ook alles los bestellen. Check hun webshop voor het hele assortiment, want ze hebben nog veel meer.

Dit product is niet gesponsord door Backpackkit en is dus ook volledig naar eigen mening geschreven! Puur een gave cadeautip, net als dat ik ‘m cadeau heb gekregen.

Post a Comment