RAW Organic Food
Life

Powered by RAW!

Zoals jullie al meerdere keren hebben kunnen lezen, ben ik zo’n ekte #fitgirl die gezond eet. Ik doe het niet alleen om meer resultaten te zien van het sporten, maar ook omdat mijn lichaam er blijer van wordt als ik gezond eet dankzij mijn PDS. RAW Organic Food gaat me hierbij helpen!

Wat is RAW Organic Food?

RAW Organic Food is onderdeel van De Smaakspecialist, waar ook merken als BioToday en Smaakt onder vallen. Heel onbekend zijn deze producten niet: ze zijn gewoon te koop bij de Albert Heijn (en misschien ook wel andere supermarkten, maar daar kom ik nooit)! Alle producten van RAW Organic Food zijn biologisch en puur. Doordat ze zo min mogelijk bewerkt zijn, behouden ze veel meer voedingsstoffen dan ‘bewerkte’ versies. Veel beter dus en je lichaam blijft ook happy!

Nu hoor ik je misschien denken, ‘wat is nou raw’? Well, ik heb het even van hun site gekopieerd, want er zijn verschillende versies van raw. En wie het kan het beter uitleggen dan zij zelf?

Raw vers: genoeg (biologisch) groente en fruit binnenkrijgen is essentieel voor een goede gezondheid! Kies waar mogelijk voor biologisch.
Raw gedroogd: bessen en fruitsoorten worden gedroogd onder de 46 graden. In principe worden onze producten door de zon gedroogd, dit zorgt ervoor dat allen voedingsstoffen behouden worden.
Raw noten: noten zijn een uitstekende bron van anti-oxidanten en mineralen als magnesium, kalium en zink. Daarnaast bestaan ze voor meer dan 50% uit omega-3 onverzadigde vetten. 60 Gram noten per dag (twee handjes vol) geven je  voldoende voedingsstoffen voor een dag. We raden aan om noten eerst een nacht te weken in verband met fytinezuur.
Raw gekiemd: gekiemde zaden zijn een belangrijke bron van eiwitten en vitamines. Zelf zaden of tarwegras kiemen is niet moeilijk.

raw-810

Powered by RAW

RAW Organic Food is voor de komende maanden mijn officiële sponsor, als ik het zo leuk even mag zeggen! Wat kun je dus van mij verwachten?

Ik ga lekker hun hele assortiment uitpluizen, testen, proeven en weet-ik-veel-wat! Dat worden de komende maanden dus veel receptjes en reviews en wat extra kilootjes :-). Heb jij ooit gehoord van maca, ben je benieuwd hoe hennep muesli smaakt of wat nou precies het bijzondere aan geactiveerde noten is? Dat ga ik je de komende maanden hier allemaal vertellen! Is er dus een product waarvan jij geen idee hebt wat het is of waar het goed voor is? Let me know, dan komt die terug in een blog.

Naast m’n verhalen en recepten op The Fit Explorer, kun je ook verhalen lezen op hun eigen site, onder het kopje ‘RAW Sporters’. Stoked!

Liefs,

Rianne

    2 Comments

Post a Comment