Nieuw domein en nieuwe projecten!

Hi lieve lezer!

Even een persoonlijk berichtje, aan jou gericht. Jou, ja! Want jij bevindt je als een van de eersten op mijn nieuwe domein, thefitexplorer.com.

Al jarenlang schrijf ik. De pen veranderde door de jaren heen in een toetsenbord en het ‘kladblok’ maakte plaats voor cheap-ass kinderblogs. Ik groeide langzaamaan, begon te schrijven voor initiatieven als Young Hearts en een jongereninitiatief van Noordhollands Dagblad en ik had m’n droom gevonden: creative writer worden.

De laatste jaren ben ik in razend tempo gegroeid, omdat ik ineens de kansen zag die voor m’n neus lagen en deze dan ook met beide handen aanpakte. Ik creëerde in 2013 ‘Rianne Reist’, waar verschillende reisverhalen op te vinden waren. Ook begon ik als travelblogger bij We Are Travellers. Toen ik een fulltime stage als contentmedewerker startte, merkte ik dat ik weinig input had om artikelen te schrijven die passend waren onder de naam ‘Rianne Reist’. Daar moest verandering in komen, dus werd dit veranderd naar The Fit Explorer, zodat ik ook meer over mijn healthy lifestyle, food en sport kon bloggen, want daar houd ik óók van! Dit blog was echter lange tijd op het WordPress domein: thefitexplorer.wordpress.com. En dit beperkte me, want je heb maar beperkte faciliteiten en in de blogwereld tel je niet echt mee. Intussen had ik al een artikel geschreven voor Fitgirls en begon ik aan de School voor Reisjournalistiek. Ik wilde meer!

Het duurde even voordat ik die laatste stap heb genomen, maar nu heb ik dan toch echt mijn eigen stukje internet, hier, waar je nu bent! Het échte custom made design laat nog even op zich wachten – in de tussentijd is dit een prima vervanging. Ondervind je problemen door aanpassingen along the way, sorry! Ik ben hard aan het sleutelen eraan en content aan het overzetten. Ik hoop jullie allemaal nog meer te kunnen inspireren. Ik heb in ieder geval heel veel leuks voor jullie in petto!

PDS

Zoals ik al eerder heb aangegeven in blogs, heb ik te maken met het Prikkelbare Darm Syndroom, ofwel PDS. Dit is iets wat ik al een heel groot deel van m’n leven heb, maar waar nog nooit een oorzaak voor gevonden is. Laat staan medicijnen. Ik ben al jaren op zoek naar manieren om de klachten hiervan te verminderen, maar helaas nog zonder al te veel resultaat. Er is gewoon té weinig over te vinden en het lijkt een taboe om over te praten, terwijl toch 10 tot 15% van de bevolking hiermee te leven heeft. Om deze reden heb ik dan ook besloten om me in te zetten voor de awareness van PDS: ik neem jou mee in mijn zoektocht.

Ik zal regelmatig gaan bloggen en vloggen over wat PDS is, wat ik doe om het te verminderen en ik zal gesprekken aangaan met specialisten. Op deze manier wil ik PDS bespreekbaar maken en anderen een opstapje geven om hun mogelijke klachten ook te verminderen. Samen staan we sterk! Ik vind het onwijs eng om hiermee zo open kaart te spelen, maar het doel is om anderen te helpen en dat staat daarboven. Onder ‘Life’ vind je hiervoor een aparte pagina waar mijn blogs over PDS op zullen komen.

Social media

Ook mijn social media accounts heb ik aangepast. Ik gebruikte nog veel de naam ‘Rianne Jaden’, een naam die ik gebruikte om poëzie mee te publiceren. Dit vond ik echter niet meer bij The Fit Explorer passen, dus vanaf nu kun je me hier vinden:

Facebook: /thefitexplorer
Twitter: @riannevbaarsen
Instagram: riannevanbaarsen

Mailen kan naar info@thefitexplorer.com.

Laat een berichtje achter en laat van je horen! Feel free to share! Volg me op social! Hopelijk vinden jullie het wat.

Niet alle artikelen van thefitexplorer.wordpress.com worden overgenomen. Wel blijft deze site bestaan, dus blader er gerust nog eens door! Alle nieuwe content wordt vanaf nu hier geplaatst.

Liefs,

Rianne

cropped-TheFitExplorer_text_black.png

Don't throw in the towel - use to wipe the sweat off your face

4 comments

  1. Wauw, dat ziet er professioneel uit!! En dan heb je ook nog verschillende onderwerpen, komt er ook nog ruimte voor je gedichten?! Heel veel succes met je blog!!

  2. Proficiat! Het ziet er prachtig uit! En… Ik heb ook PDS. Niet leuk!
    Ik ben op zoek naar lekkere recepten zonder fruit! Daar ben ik allergisch voor!

    1. Hi! Dankjewel en natuurlijk ook voor je hulp & tips, anders stond dit er nu niet zo, haha! Wat vervelend dat je ook PDS heb.. Maar je bent (gelukkig) niet alleen! Morgen komt m’n eerste blog over PDS online en vanaf dan kun je ongeveer 1x per week een update vinden. Denk vooral met me mee over wat je zou willen lezen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *