Disclaimer & privacy

Algemeen

The Fit Explorer publiceert teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Rianne van Baarsen zijn aangeleverd. Indien er een andere auteur is, staat dit aangegeven. Als lezer kun je de website gratis gebruiken. The Fit Explorer behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Onthoud dat het allemaal mensenwerk blijft – fouten kunnen voorkomen!

Privacy

Persoonlijk informatie staat bij The Fit Explorer hoog in het vaandel en hier wordt dan ook vertrouwelijk mee omgegaan. Persoonlijke details worden nooit doorverkocht aan derden. Wel ontvangen wij cookies. Mocht je dit liever niet hebben, pas dan je browserinstellingen aan.

Links naar andere websites

Op The Fit Explorer zijn links naar andere websites te vinden. De keuze voor iedere link is welovergewogen, om jou van kwalitatieve inhoud te voorzien. The Fit Explorer is niet aansprakelijk voor de inhoud en privacy richtlijn van deze websites.

Disclaimer

Artikelen en foto’s op The Fit Explorer zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Rianne van Baarsen. Wil je tekst overnemen of herplaatsen? Stuur een mailtje naar info@thefitexplorer.com voor toestemming en plaats er te allen tijde een actieve link bij naar The Fit Explorer.

PDS

De artikelen over PDS worden door Rianne van Baarsen geschreven op basis van eigen ervaring. PDS verschilt per persoon en voor ieder persoon is er dan ook een andere oplossing. De ervaringen van Rianne bieden dan ook niet dé oplossing en zijn onafhankelijk. Test goed wat voor jou werkt. The Fit Explorer is niet verantwoordelijk voor klachten die optreden bij het advies dat gegeven wordt. Dit is geheel vrijwillig en voor eigen risico.

Blogs over producten en/of services van derden

Soms verschijnen er op The Fit Explorer artikelen waarin producten worden benoemd of aangeraden, zoals boeken, hotels of gadgets. Deze producten zijn altijd zelf getest en gebruikt. Artikelen hierover bevatten de eerlijke en betrouwbare mening. Jij verdient de beste tips en adviezen, dus die wil ik je ook geven!

Advertorials

Indien er op The Fit Explorer een artikel van derden verschijnt, wordt hier duidelijk bij vermeldt of dit een advertorial is. De advertorials zijn onafhankelijk en subjectief geschreven en bevatten een eigen mening. Dit zijn mogelijk artikelen waar The Fit Explorer een vergoeding voor heeft ontvangen. Wij maken gebruik van deze advertorials om jou van informatie en inspiratie te voorzien! Een samenwerking of advertorial komt uitsluitend tot stand als ikzelf hier volledig achterstaat.

Advertenties

The Fit Explorer werkt samen met bureaus als LinkPizza en Affilinet. Hierdoor kunnen er advertenties op de website verschijnen waaraan ik een commissie verdien. Deze advertenties probeer ik altijd zo goed mogelijk in te delen zodat ze passen bij wat de lezers leuk en interessant vinden.

Privacy policy & Disclaimer aanpassingen

The Fit Explorer behoudt het recht deze privacy policy en disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.