Update projecten the fit explorer
Blogs Life

What I’m up to – #1

Sinds ik het bloggen en het schrijven serieus ben gaan aanpakken, gaat alles soms echt even in sneltreinvaart en soms sta ik nog op het perron, te wachten tot hij even stopt zodat ik in kan stappen en mee kan reizen. Soms besef ik even niet meer hoe hard het gaat en moet ik even aan de noodrem trekken op alles weer op een rijtje te zetten. Juist dat maakt me ook heel gemotiveerd! Om me heen vragen steeds meer mensen hoe het gaat, wat ik allemaal doe, want ja, er komt zoveel voorbij op Facebook en LinkedIn. Vandaar even alles op een rijtje: waar ben ik momenteel precies mee bezig en wat staat er op de planning? Natuurlijk ram ik lekker door met The Fit Explorer, dat is vanzelfsprekend. Maar degenen die mij een beetje kennen, weten dat ik altijd iets uitdagenders zoek. Hierbij mijn projecten allemaal op een rij!

  • Studie & Zuid-Afrika

M’n studie staat altijd bovenaan, vooral nu. Ik zit namelijk in het laatste jaar van m’n opleiding en die wil ik gewoon knallen. Ik wil dat diploma binnenhalen! Ik volg de minor Responsible Travel tot half januari, waarbij ik een maand naar Zuid-Afrika ga. Eerst 2 weken met een programma van school, en dan, als het goed is, 2 weken naar Zimbabwe. Ik vier dus Kerst en Oud en Nieuw in het buitenland als het allemaal volgens plan loopt. M’n minor is niet megamoeilijk, maar wel heel erg veel. Vanaf februari begin ik aan m’n scriptie. Deze ga ik doen bij videoproductiehuis Justcurious in Haarlem. Waarschijnlijk kom ik hier nog op terug als ik daarmee bezig ben, maar ik heb er zin in! Eindelijk mag ik mijn eigen pronkstukje in elkaar gaan zetten. Helemaal van mij. Als ik alles een beetje binnen de lijntjes weet te houden, ben ik volgend jaar afgestuurd aan Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs.

  • Video  voor Reiswerk

In totaal heb ik de laatste weken drie draaidagen gemaakt met Justcurious om een video voor Reiswerk te maken, een groot platform binnen de reisbranche. In deze video ben ik langsgegaan bij de tour operators TUI en Riksja, om nieuwe beroepen eens onder de loep te nemen die door de ontwikkelingen in de wereld zijn ontstaan. Ofwel, we willen mensen bewust gaan maken van hun kansen binnen de reisbranche. Hopelijk kan ik jullie snel het resultaat laten zien!

  • By The Ocean We Unite

In oktober had ik een meeting in een schitterend pand aan de Prinsengracht met de non-profit organisatie By The Ocean We Unite. Deze organisatie organiseert zeilexpedities om de oceanen plasticvrij te maken en doen daarbij onderzoek hiernaar en geven workshops over de plasticvervuiling, waar ook jij en ik ons schuldig aan maken. Supertof en als strandbewoner dus ook iets waar mijn hart ligt. Ik ga ze helpen met de marketing & PR om zo meer awareness te creëren voor het plasticprobleem en natuurlijk voor hun organisatie. Binnenkort beginnen ze een crowdfunding, dus stay tuned! En.. wie weet waar ik met ze beland? ;-).

  • Norecipeforlife.nl

Ik ben begonnen als gastblogger voor Norecipeforlife.nl! Het is het blog van Kyara, die ik al een tijdje volg via Instagram. Toen ze aangaf op zoek te zijn naar gastbloggers was de keuze dus héél snel gemaakt en ben onwijs blij dat dat enthousiasme wederzijds was! Eén keer per maand kun je een stukje van mij lezen als mindset & travelblogger.

  • Powered by RAW

Oh ja, ook dat nog. Ik word gesponsord door RAW Organic Food. Iedere maand mag ik een bestelling plaatsen in hun webshop en schrijf ik een blog voor ze, om zo mensen mee te nemen in mijn ‘journey to fit’. Supertof dus!

  • Reisplannen

Met in de hoop dat ik inderdaad volgens planning afstudeer, ben ik ook alweer druk met inspiratie opdoen en onderzoek doen naar een reis als ik klaar ben. Het is namelijk niet de planning dat ik in Nederland blijf! Ik ga er nog niet teveel over zeggen, voordat ’t hele plan straks niet doorgaat. Maar als dat het wél doet, is het zo bizar vet! In de tussentijd maak ik vast nog wel een korte stedentrip of iets dergelijk. Je weet het maar nooit met mij :-).

Hiernaast heb ik natuurlijk ook nog m’n blogs voor We Are Travellers, waarvoor ik er vanuit Zuid-Afrika, Swaziland en Zimbabwe ook een aantal ga verzorgen. Daarbij sta ik nog altijd zo’n 3 á 4 keer per week in de gym en in de keuken, dus ik tuf lekker door. Soms doe ik wel even een stapje terug om alles van een afstandje te bekijken en ook lijstjes als deze helpen me mee om alles gestructureerd te houden. Ik doe alles met onwijs veel enthousiasme (oké, studie soms ietsjes minder..) en dat scheelt al veel. Of mijn sociale leven eronder lijdt? Ja, dat wel, maar al een stuk minder dan eerst. Ik heb hier ook al aardig van geleerd en durf nu ook vaker ‘nee’ te zeggen als ik merk dat iets teveel wordt. Vallen en opstaan. Leren door doen. Doorgaan zonder opgeven. Dat zal het altijd blijven.

Wil de op de hoogte blijven van alles, like dan m’n Facebookpagina of volg me op Instagram! Vind ik leuk.

Liefs,

Rianne

    1 Comment

  1. Pingback: What I'm up to #2 - Update! | The Fit Explorer

Post a Comment